Rekisteröidy asiakkaaksi.

Korunosia.fi verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korunosia ja oheistuotteita. Rekisteröityneenä asiakkaana voit lisätä tuotteita omalle toivelistalle ja yhteystietosi sekä ostohistoriasi tallentuvat verkkokauppaan. Korunosia.fi järjestää rekisteröityneille asiakkailleen kampanja sekä kausialennuksia.


Paljon puhuttu PSD2 – mikä se on?

PSD2 eli EU:n toinen maksupalveludirektiivi muutti myös Suomessa lainsäädäntöä maksamisen osalta. Uusi lainsäädäntö tuli voimaan osin jo tammikuussa 2018, mutta se etenee vaiheittain, ja kokonaisuudessaan uudet maksamista koskevat säädökset ovat voimassa 14.9.2019 lähtien. 

Nordea hieman poikkeaa muista pankeista ilmoituksen osalta. Nordealla on tullut ilmoitus (Checkout Finland Oy) tulee saamaan seuraavia valtuuksia tunnin määräajaksi. Ole hyvä ja valitse ne Nordea-tilit joille haluat antaa pääsyn. PSD2-direktiivin mukaisesti asiakkaan tulee antaa suostumus maksun tekemiseksi. Nordea on tulkinnut asian niin, että asiakkaalle näytetään yllä kerrottu kirjautumissivu. Tämä on Nordean tulkinta siitä, miten PSD2-direktiivin mukainen suostumus pyydetään asiakkaalta.
Tarkemmat tiedot PSD2-direktiivistä finanssivalvonnan sivulta. (LINKKI)