Tämän verkkokaupan tuotteita myy Sparkjoy, Y-tunnus 3143749-1

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 16-vuotias. Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Luotto-ostojen ikäraja on 18 vuotta.

Tuotteet myydään kuluttaja- sekä yritysasiakkaille Suomeen. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai kolmansille osapuolille. Tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.07.2020 alkaen. Pidätän oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätän oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Sparkjoy ei ole vastuussa tuotteiden värin/kiillon ja kosteuden kestosta. Katso tarkemmat tiedot korujen hoidosta. Joskus värit saattavat vaihdella eri toimituserien välillä. Kaikki helmet ei välttämättä kestä kosteutta ja väri voi haalistua. Varastosaldot päivittyvät aina sitä mukaan, kun osia on varattu. Jos tuote loppuu, poistuu myös tuote myynnistä.


PANKKIMAKSUT:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


LUOTTOKORTTIMAKSUT:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


MOBIILIMAKSUTAVAT:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivo käyttöehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot

Siirto: Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot [PDF] | Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]


LASKU- JA OSAMAKSUTAVAT:

Lasku- ja osamaksupalvelua Paytrail oyj:n kautta tarjoaa Walley. 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Alisa yrityslasku:

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.

Alisa Yrityslasku lyhyesti

 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen. Ostoksen minimisumma on 5 euroa.
 • Tarjoaa 14-60 päivää korotonta maksuaikaa
 • Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista
 • Kauppiaalle maksutapa on riskitön: kauppias saa rahat normaalin tilityssyklin mukaisesti, ja Alisa Pankki hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan.

Alisa Yrityslaskun kustannukset

 • Yritykselle tulee maksettavaksi Alisa Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta:
  • 14 päivää  9,90 €
  • 30 päivää 19,90€
  • 60 päivää 29,90€


MAKSUPALVELUTARJOAJA:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


------------------------


Payment Service Provider:

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7
 

------------------------


Betalningsförmedlare:

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSAIKA:

Kaikkiin yli 50€:n ostoksiin ilmaiset toimituskulut. 

Tilauksia käsitellään arkipäivisin maanantai- perjantai välillä. Tilausten käsittelyaika on 1-3 arkityöpäivää. Kun tilaus on käsitelty, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.

Valittavanasi on kolme vaihtoehtoa. Pikkupaketti, joka jaetaan suoraan postiluukkuun/laatikkoon. Postipaketti, joka toimitetaan valitsemaasi postiin. Pikapaketti, joka kerätään ja postitetaan 24h sisällä lähimpään postiin.

Huomio! Isokokoiset tuotteet toimitetaan aina postipakettina ja näistä on erikseen maininta tuotekuvauksessa.


Posti Pikkupaketti 4,80€, toimitetaan saajan postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana pääsääntöisesti 2-3 arkipäivän kuluessa. Pikkupaketissa on kevytseuranta, eli lähetysten seurannasta näkee milloin paketti on Postin prosessissa.


Posti Postipaketti 6,90€, toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen. Postipaketti on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä. Varauduthan kuitenkin, jos postilla on logistisia ongelmia ja lähetys viivästyy. Emme vastaa postin aiheuttamista viivästyksistä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.


Valittavana on myös pikatoimitus. Pikatoimitus käsitellään ja lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta (arkisin). Hinta 14,90€. Pikatoimitus postitetaan postipakettina. Postipaketti on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä. Varauduthan kuitenkin, jos postilla on logistisia ongelmia ja lähetys viivästyy. Huomioitahan, että marras-joulukuussa postilla on monesti ruuhkaa, tähän vaikuttaa black weekend/ black friday sekä joulu. Emme vastaa postin aiheuttamista viivästyksistä. 


Olen valinnut luotettavimmaksi lähettää paketit postin palveluita käyttäen. Muistathan muokata asiakastietoihisi myös mahdollisen osoitteen muutoksen.


Teemme aina parhaamme, että tilauksesi kerätään mahdollisimman pian. Tiedämme, että odotat pakettia malttamattomana. Huomioitahan, että alennuspäivät voivat viivästyttää toimitusaikaa muutamalla päivällä. 


LISÄTILAUS

Voit lisätä tuotteita aiemmin tekemääsi tilaukseen, jos sitä ei ole vielä lähetetty. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, josta saat alennuskoodin lisätilaukselle. Tee normaalisti uusi tilaus, lisää koodi alennuskoodi kenttään ja postikulut alentuvat pois. Yhdistämme tilaukset ja postitamme ne samaan aikaan. 


PALAUTUS:

Kuluttajana sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa/palauttaa tilaus ilmoittamalla siitä meille viimeistään 14 päivän sisällä saatuasi tuotteet.

Hygieniasyistä et voi palauttaa mitään ihoa lävistäviä tuotteita.

Palautusoikeutta ei ole myöskään määrämittaan myydyissä tuotteissa. Esim. nauhat, ketjut ja vaijerit.

Ilmoita mahdollisimman pian jos olet saanut väärän tuotteen/tuotteet tai jos tuote on vaurioitunut.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postiin. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta.

Palautettava tuote/tuotteet on palautettava viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen jättämisestä.

Tuote/tuotteet on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja huolellisesti pakattuja takaisin lähetystä varten. Pakkaa mukaan myös lähetyslistan kopio, johon olet merkinnyt palautettavan tuotteen/tuotteet. 

Jos palautettua tuotetta on käytetty on myyjällä oikeus periä arvonalennus tuotteesta.

Säilytäthän postista saadun palautuskuitin, josta näkee määräajan sisällä olevan palautuksen, mahdollisia myöhempiä käsittelyjä varten.

Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, kuitenkin laatuvirheestä tai väärin toimitetusta tuotteesta maksamme palautuskulut. Jos peruutat tilauksen mikä on jo ehtinyt lähteä kuljetukseen on palautuskustannus asiakkaan vastuulla. Mikäli tilauksessa on puutteita olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korunosia.fi.

Peruutetun tilauksen maksu palautuu asiakkaalle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautuksen maksajana näkyy Paytrail oyj. Maksun palautuksessa voi olla muutaman päivän viive.


Postin hinnasto yleisille postitusvaihtoehdoille. Suosituimmat kotimaan pakettikoot | Postimerkit


Palautusosoite:

Sparkjoy

Vanha valtatie 185 as5 

04500 Kellokoski ASIAKASPALVELU:

Mikäli tilauksen teossa, toimituksessa on ongelmia tai haluat reklamoida olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen tai korunosiin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä.

asiakaspalvelu@korunosia.fi

Teitä palvelee ilolla: Korunosia.fi -Minna Kotiranta


Uutuudet
Uusi
Linkki ovaali, 16x8x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Linkki ovaali, 16x8x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Uusi
Välirengas, 10x1mm, rst vaaleakulta, 10kpl
Välirengas, 10x1mm, rst vaaleakulta, 10kpl
Uusi
Välirengas, 8x1mm, rst vaaleakulta, 10kpl
Välirengas, 8x1mm, rst vaaleakulta, 10kpl
Uusi
Välirengas, 2.5x0.5mm, avattava, rst, 100kpl
Välirengas, 2.5x0.5mm, avattava, rst, 100kpl
Uusi
Enkeliriipus, 19x19mm, moniväri, 1kpl
Enkeliriipus, 19x19mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Enkeliriipus, 22x18mm, moniväri, 1kpl
Enkeliriipus, 22x18mm, moniväri, 1kpl
0,60 €
Uusi
Enkeliriipus, 28x35mm, kromi, 1kpl
Enkeliriipus, 28x35mm, kromi, 1kpl
1,40 €
Uusi
Enkeliriipus/linkki, 27x17mm, kromi, 1kpl
Enkeliriipus/linkki, 27x17mm, kromi, 1kpl
0,30 €
Uusi
Enkeliriipus, 25x19mm, kromi, 1kpl
Enkeliriipus, 25x19mm, kromi, 1kpl
0,30 €
Uusi
Enkeliriipus, 24x17mm, kromi, 1kpl
Enkeliriipus, 24x17mm, kromi, 1kpl
0,30 €
Uusi
Enkeliriipus, 19x10mm, kromi, 1kpl
Enkeliriipus, 19x10mm, kromi, 1kpl
0,20 €
Uusi
Lapanenriipus,26x15mm, kromi, 1kpl
Lapanenriipus,26x15mm, kromi, 1kpl
0,25 €
Uusi
Karkkitankoriipus, 17x8mm, kromi, 1kpl
Karkkitankoriipus, 17x8mm, kromi, 1kpl
0,20 €
Uusi
Karkkitankoriipus, 22x15mm, moniväri, 1kpl
Karkkitankoriipus, 22x15mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Hedelmäjuoma, 18x11mm, moniväri, 1kpl
Hedelmäjuoma, 18x11mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Appelsiinijuoma, 18x11mm, moniväri, 1kpl
Appelsiinijuoma, 18x11mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Viinirypälejuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Siruunajuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
Siruunajuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Kiivijuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
Kiivijuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Mansikkajuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
Mansikkajuoma, 25x10mm, moniväri, 1kpl
0,65 €
Uusi
Merry christmas tarra, 25mm, moniväri, 10kpl
Merry christmas tarra, 25mm, moniväri, 10kpl
Uusi
Silikonimuotti joulu, 116x114x4.5mm, 1kpl
Silikonimuotti joulu, 116x114x4.5mm, 1kpl
8,50 €
Uusi
Silikonimuotti joulu, 130x115mm, 1kpl
Silikonimuotti joulu, 130x115mm, 1kpl
8,90 €
Uusi
Silikonimuotti joulu, 115x101x4.5mm, 1kpl
Silikonimuotti joulu, 115x101x4.5mm, 1kpl
8,50 €
Uusi
Silikonimuotti lumi, 115x112x4.5mm, 1kpl
Silikonimuotti lumi, 115x112x4.5mm, 1kpl
8,50 €
Uusi
Silikonimuotti peura, 140x82x4.5mm, 1kpl
Silikonimuotti peura, 140x82x4.5mm, 1kpl
7,90 €
Uusi
Silikonimuotti talvi, 25-42x5mm, 1kpl
Silikonimuotti talvi, 25-42x5mm, 1kpl
4,80 €
Uusi
Silikonimuotti klipsi, 75x70.5x3.5mm, 1kpl
Silikonimuotti klipsi, 75x70.5x3.5mm, 1kpl
Uusi
Hiusklipsi, 60x18x12mm, vaaleakulta, 1kpl
Hiusklipsi, 60x18x12mm, vaaleakulta, 1kpl
1,80 €
Uusi
Hiusklipsi, 55x17x12.5mm, vaaleakulta, 1kpl
Hiusklipsi, 55x17x12.5mm, vaaleakulta, 1kpl
Uusi
Helmikynä, n.15cm, musta, 1kpl
Helmikynä, n.15cm, musta, 1kpl
2,30 €
Uusi
Helmikynä, n.15cm, pinkki, 1kpl
Helmikynä, n.15cm, pinkki, 1kpl
2,30 €
Uusi
Helmikynä, n.15cm, hopea, 1kpl
Helmikynä, n.15cm, hopea, 1kpl
2,30 €
Uusi
Helmikynä, n.15cm, kulta, 1kpl
Helmikynä, n.15cm, kulta, 1kpl
2,30 €
Uusi
Pääkalloriipus, 27x27mm, patinapronssi, 1kpl
Pääkalloriipus, 27x27mm, patinapronssi, 1kpl
Uusi
Kalloriipus, 40x12mm, moniväri, 1kpl
Kalloriipus, 40x12mm, moniväri, 1kpl
0,95 €
Uusi
Laulukaskasriipus, 30x16mm, rst, 1kpl
Laulukaskasriipus, 30x16mm, rst, 1kpl
0,85 €
Uusi
Laulukaskasriipus, 28x23mm, moniväri, 1kpl
Laulukaskasriipus, 28x23mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Koipiriipus, 27x13mm, vaaleakulta, 1kpl
Koipiriipus, 27x13mm, vaaleakulta, 1kpl
0,50 €
Uusi
Kuuriipus/linkki, 22x13mm, kromi, 1kpl
Kuuriipus/linkki, 22x13mm, kromi, 1kpl
0,45 €
Uusi
Tähtiriipus, 11x8mm, musta, 1kpl
Tähtiriipus, 11x8mm, musta, 1kpl
0,15 €
Uusi
Tontturiipus, 37x21mm, musta, 1kpl
Tontturiipus, 37x21mm, musta, 1kpl
0,60 €
Uusi
Tontturiipus, 37x21mm, punainen, 1kpl
Tontturiipus, 37x21mm, punainen, 1kpl
0,60 €
Uusi
Tontturiipus, 22x23mm, puna-valkoinen, 1kpl
Tontturiipus, 22x23mm, puna-valkoinen, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, pinkki/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, pinkki/kulta, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, turkoosi/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, turkoosi/kulta, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, kerma/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, kerma/kulta, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, beige/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, beige/kulta, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, keltainen/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, keltainen/kulta, 1kpl
Uusi
Pom pom riipus, 17x14mm, oranssi/kulta, 1kpl
Pom pom riipus, 17x14mm, oranssi/kulta, 1kpl
Uusi
Lehtiriipus, 21x16mm, vaaleakulta, 1kpl
Lehtiriipus, 21x16mm, vaaleakulta, 1kpl
0,45 €
Uusi
Lehtiriipus, 21x16mm, kromi, 1kpl
Lehtiriipus, 21x16mm, kromi, 1kpl
0,45 €
Uusi
Lehtiriipus, 22x17mm, vaaleakulta, 1kpl
Lehtiriipus, 22x17mm, vaaleakulta, 1kpl
0,45 €
Uusi
Lehtiriipus, 22x17mm, kromi, 1kpl
0,45 €
Uusi
Lehtiriipus, 13x6mm, rst, 1kpl
Lehtiriipus, 13x6mm, rst, 1kpl
0,20 €
Uusi
Lehtiriipus, 14x6mm, kulta, 1kpl
Lehtiriipus, 14x6mm, kulta, 1kpl
0,15 €
Uusi
Lehtiriipus, 19x9mm, antiikinkulta, 1kpl
Lehtiriipus, 19x9mm, antiikinkulta, 1kpl
0,20 €
Uusi
Käpyriipus, 13x7mm, antiikinkulta, 1kpl
Käpyriipus, 13x7mm, antiikinkulta, 1kpl
0,20 €
Uusi
Käpyriipus, 13x7mm, kromi, 1kpl
Käpyriipus, 13x7mm, kromi, 1kpl
0,20 €
Uusi
Elämänpuuriipus, 10x10mm, rst, 1kpl
Elämänpuuriipus, 10x10mm, rst, 1kpl
0,25 €
Uusi
Ääretönriipus, 22x27mm, kromi, 1kpl
Ääretönriipus, 22x27mm, kromi, 1kpl
0,35 €
Uusi
Koriste/ kapussi, 6mm, kromi, 10kpl
Koriste/ kapussi, 6mm, kromi, 10kpl
1,80 €
Uusi
Koriste/ kapussi, 6mm, kulta, 10kpl
Koriste/ kapussi, 6mm, kulta, 10kpl
1,80 €
Uusi
Helmihattu kukka, 15x16x6mm, vaaleakulta, 5kpl
Helmihattu kukka, 15x16x6mm, vaaleakulta, 5kpl
Uusi
Koriste/ kapussi, 11x12x3mm, kromi, 5kpl
Koriste/ kapussi, 11x12x3mm, kromi, 5kpl
2,25 €
Uusi
Koriste/ kapussi, 11x12x3mm, vaaleakulta, 5kpl
Koriste/ kapussi, 11x12x3mm, vaaleakulta, 5kpl
Uusi
Koriste/ kapussi, 11x10x7mm, vaaleakulta, 5kpl
Koriste/ kapussi, 11x10x7mm, vaaleakulta, 5kpl
Uusi
Silikonimuotit kuviot, erikokoisia, 6kpl
Silikonimuotit kuviot, erikokoisia, 6kpl
6,90 €
Uusi
Silikonimuotti kuviot, 53x68x7mm, 1kpl
Silikonimuotti kuviot, 53x68x7mm, 1kpl
4,80 €
Uusi
Silikonimuotti tassut, 51x55x12mm, 1kpl
Silikonimuotti tassut, 51x55x12mm, 1kpl
4,80 €
Uusi
Silikonimuotti kuvio, 44x63x5.5mm, 1kpl
Silikonimuotti kuvio, 44x63x5.5mm, 1kpl
4,00 €
Uusi
Muotti kettu, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti kettu, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
4,30 €
Uusi
Muotti kurpitsa, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti kurpitsa, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Uusi
Muotti sieni, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti sieni, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
4,30 €
Uusi
Muotti lintu, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti lintu, 25mm, vaaleanpunainen, 1kpl
4,30 €
Uusi
Muotti kissa, 30mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti kissa, 30mm, vaaleanpunainen, 1kpl
5,30 €
Uusi
Muotti lepakko, 35mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Muotti lepakko, 35mm, vaaleanpunainen, 1kpl