Tämän verkkokaupan tuotteita myy Sparkjoy, Y-tunnus 3143749-1

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 16-vuotias. Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Luotto-ostojen ikäraja on 18 vuotta.

Tuotteet myydään kuluttaja- sekä yritysasiakkaille Suomeen. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai kolmansille osapuolille. Tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.07.2020 alkaen. Pidätän oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätän oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Sparkjoy ei ole vastuussa tuotteiden värin/kiillon ja kosteuden kestosta. Katso tarkemmat tiedot korujen hoidosta. Joskus värit saattavat vaihdella eri toimituserien välillä. Kaikki helmet ei välttämättä kestä kosteutta ja väri voi haalistua. Varastosaldot päivittyvät aina sitä mukaan, kun osia on varattu. Jos tuote loppuu, poistuu myös tuote myynnistä.


MAKSUEHDOT:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on checkout välittänyt maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


PANKKIMAKSUT:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


LUOTTOKORTTIMAKSUT:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


MOBIILIMAKSUTAVAT:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivo käyttöehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot

Siirto: Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot [PDF] | Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]


LASKU- JA OSAMAKSUTAVAT:

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector: Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF] | Collector-tuoteseloste [PDF] | Lue lisää: Collector.fi

Jousto: Jousto-tuoteseloste [PDF] | Lue lisää: Jousto.com

OP: Osta laskulla. OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF] | OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay: Lue lisää: AfterPay.fi


MAKSUPALVELUTARJOAJA: (5.10.2021 ALKAEN Paytrail Oyj)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


------------------------


Payment Service Provider:

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7
 

------------------------


Betalningsförmedlare:

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


TOIMITUSKULUT:

Kaikki verkkokauppatilaukset toimitetaan kirjepostina. Kaikkiin yli 30€:n ostoksiin ilmaiset toimituskulut, alle 30€:n tilauksiin lisätään pientoimituslisä 2,90€.

Jos tilauksen yhteispaino ylittää 500g, tällöin postitetaan kaksi kirjettä, joihin merkitään 1/2 ja 2/2. Näin osaat odottaa useampaa lähetystä. Jos ehdottomasti haluat lähetyksesi pakettina, niin valitse smartpost 6.90€. (Smartpost on aina maksullinen). Olen valinnut luotettavimmaksi lähettää paketit postin palveluita käyttäen. Muistathan muokata asiakastietoihisi myös mahdollisen osoitteen muutoksen.


TOIMITUS (POSTI)

Useimmiten toimitus tulee suoraan kotiin laskutusosoitteeseen. Posti jakaa toimituksen suoraan kotiin joko postiluukusta tai postilaatikkoon. Postin pääsääntöinen toimitusaika on 2-5 arkityöpäivää.


PLUS-MERKKI (POSTI)

Plus-merkki on lisämerkkinä myytävä palvelu tavalliseen kirjeeseen tai korttiin. Lähetysten seurannasta näkee kun Plus-lähetys on jaettu vastaanottajalle. Plus-lähetys jaetaan vastaanottajille nopeutetusti, toisena työpäivänä postittamisesta.


TOIMITUSAIKA:

Toimitusaika on noin 2-5 arkityöpäivää tilauksesta.

Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitetaan etusivulla.


PALAUTUS:

Kuluttajana sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa/palauttaa tilaus ilmoittamalla siitä meille viimeistään 14 päivän sisällä saatuasi tuotteet.

Hygieniasyistä et voi palauttaa mitään ihoa lävistäviä tuotteita.

Palautusoikeutta ei ole myöskään määrämittaan myydyissä tuotteissa. Esim. nauhat, ketjut ja vaijerit.

Ilmoita mahdollisimman pian jos olet saanut väärän tuotteen/tuotteet tai jos tuote on vaurioitunut.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postiin. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta.

Palautettava tuote/tuotteet on palautettava viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen jättämisestä.

Tuote/tuotteet on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja huolellisesti pakattuja takaisin lähetystä varten. Pakkaa mukaan myös lähetyslistan kopio, johon olet merkinnyt palautukset sekä pankkiyhteystiedot hyvityksen suorittamiseksi.

Jos palautettua tuotetta on käytetty on myyjällä oikeus periä arvonalennus tuotteesta.

Säilytäthän postista saadun palautuskuitin, josta näkee määräajan sisällä olevan palautuksen, mahdollisia myöhempiä käsittelyjä varten.

Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, kuitenkin laatuvirheestä tai väärin toimitetusta tuotteesta maksamme palautuskulut. Jos peruutat tilauksen mikä on jo ehtinyt lähteä kuljetukseen on palautuskustannus asiakkaan vastuulla. Mikäli tilauksessa on puutteita olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korunosia.fi.

Peruutetun tilauksen maksu palautuu asiakkaalle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautuksen maksajana näkyy checkout (5.10.2021 alkaen paytrail). Maksun palautuksessa voi olla muutaman päivän viive.


Postin hinnasto yleisille postitusvaihtoehdoille. Suosituimmat kotimaan pakettikoot | Postimerkit


Palautusosoite:

Sparkjoy

Vanha valtatie 185 as5 

04500 Kellokoski ASIAKASPALVELU:

Mikäli tilauksen teossa, toimituksessa on ongelmia tai haluat reklamoida olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen tai korunosiin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä.

asiakaspalvelu@korunosia.fi

Teitä palvelee ilolla: Korunosia.fi -Minna Kotiranta


Uutuudet
Uusi
Sellofaanipussi, 7x10cm, sydämet, 1kpl
Sellofaanipussi, 7x10cm, sydämet, 1kpl
0,10 €
Uusi
Sellofaanipussi, 7x10cm, kukat, 1kpl
Sellofaanipussi, 7x10cm, kukat, 1kpl
0,10 €
Uusi
Sellofaanipussi, 7x10cm, kukat, 1kpl
Sellofaanipussi, 7x10cm, kukat, 1kpl
0,10 €
Uusi
Joustolanka, 0,8mm, kirkas, 10m
Joustolanka, 0,8mm, kirkas, 10m
1,60 €
Uusi
Kuparilanka, 0.6mm/kulta/10m
Kuparilanka, 0.6mm/kulta/10m
3,90 €
Uusi
Kuparilanka, 0.6mm/kromi/10m
Kuparilanka, 0.6mm/kromi/10m
3,90 €
Uusi
Lumihiutaleriipus, 20x15mm, valkoinen, 1kpl
Lumihiutaleriipus, 20x15mm, valkoinen, 1kpl
Uusi
Lumihiutaleriipus, 20x16mm, valkoinen, 1kpl
Lumihiutaleriipus, 20x16mm, valkoinen, 1kpl
Uusi
Kuuriipus, 35x31mm, musta, 1kpl
Kuuriipus, 35x31mm, musta, 1kpl
0,60 €
Uusi
Kuuriipus, 35x31mm, keltainen, 1kpl
Kuuriipus, 35x31mm, keltainen, 1kpl
0,60 €
Uusi
Papukaijariipus, 25x20mm, musta, 1kpl
Papukaijariipus, 25x20mm, musta, 1kpl
0,35 €
Uusi
Linturiipus, 22x22mm, musta, 1kpl
Linturiipus, 22x22mm, musta, 1kpl
0,40 €
Uusi
Sulkariipus, 30x14mm, musta, 1kpl
Sulkariipus, 30x14mm, musta, 1kpl
0,35 €
Uusi
Pipaririipus, 20x24mm, ruskea, 1kpl
Pipaririipus, 20x24mm, ruskea, 1kpl
0,35 €
Uusi
Pipaririipus, 20x24mm, pinkki, 1kpl
Pipaririipus, 20x24mm, pinkki, 1kpl
0,35 €
Uusi
Pororiipus, 17x13mm, moniväri, 1kpl
Pororiipus, 17x13mm, moniväri, 1kpl
0,25 €
Uusi
Lehtiriipus, 7x4mm, pronssi, 1kpl
Lehtiriipus, 7x4mm, pronssi, 1kpl
0,05 €
Uusi
Lehtiriipus, 23x26mm, pronssi, 1kpl
Lehtiriipus, 23x26mm, pronssi, 1kpl
0,20 €
Uusi
Aurinkoriipus, 21x17mm, pronssi, 1kpl
Aurinkoriipus, 21x17mm, pronssi, 1kpl
0,35 €
Uusi
Kuu-ja aurinkoriipus, 20x16mm, pronssi, 1kpl
Kuu-ja aurinkoriipus, 20x16mm, pronssi, 1kpl
Uusi
Lehtiriipus, 7x4mm, kulta, 1kpl
Lehtiriipus, 7x4mm, kulta, 1kpl
0,05 €
Uusi
Lehtiriipus, 20x22mm, kulta, 1kpl
Lehtiriipus, 20x22mm, kulta, 1kpl
0,40 €
Uusi
Kukkariipus, 23x15, vaaleakulta, 1kpl
Kukkariipus, 23x15, vaaleakulta, 1kpl
0,25 €
Uusi
Pisara riipus, 40x16mm, ruusukulta, 1kpl
Pisara riipus, 40x16mm, ruusukulta, 1kpl
0,45 €
Uusi
Lehtiriipus, 28x15mm, kulta, 1kpl
Lehtiriipus, 28x15mm, kulta, 1kpl
0,25 €
Uusi
Kuukissa, 26x21mm, ruusukulta, 1kpl
Kuukissa, 26x21mm, ruusukulta, 1kpl
0,40 €
Uusi
Kuukissa, 26x21mm, vaaleakulta, 1kpl
Kuukissa, 26x21mm, vaaleakulta, 1kpl
0,40 €
Uusi
Sulkariipus, 34x8mm, ruusukulta, 1kpl
Sulkariipus, 34x8mm, ruusukulta, 1kpl
0,20 €
Uusi
Sulkariipus, 35x11mm, kulta, 1kpl
Sulkariipus, 35x11mm, kulta, 1kpl
0,40 €
Uusi
Sulkariipus, 30x14mm, ruusukulta, 1kpl
Sulkariipus, 30x14mm, ruusukulta, 1kpl
0,35 €
Uusi
Sulkariipus, 30x14mm, vaaleakulta, 1kpl
Sulkariipus, 30x14mm, vaaleakulta, 1kpl
0,35 €
Uusi
Kukkariipus, 7x5mm, ruusukulta, 1kpl
Kukkariipus, 7x5mm, ruusukulta, 1kpl
0,10 €
Uusi
Ympyräriipus, 14x12mm, ruusukulta, 1kpl
Ympyräriipus, 14x12mm, ruusukulta, 1kpl
0,20 €
Uusi
Linturiipus, 22x22mm, kirkashopea, 1kpl
Linturiipus, 22x22mm, kirkashopea, 1kpl
0,40 €
Uusi
Sulkariipus, 30x14mm, kirkashopea, 1kpl
Sulkariipus, 30x14mm, kirkashopea, 1kpl
0,35 €
Uusi
Kuukissa, 26x21mm, kirkashopea, 1kpl
Kuukissa, 26x21mm, kirkashopea, 1kpl
0,40 €
Uusi
Puoliympyräriipus, 31x17mm, kirkashopea, 1kpl
Puoliympyräriipus, 31x17mm, kirkashopea, 1kpl
Uusi
Peurariipus, 19x20mm, rst, 1kpl
Peurariipus, 19x20mm, rst, 1kpl
0,75 €
Uusi
Pororiipus, 15x13mm, rst, 1kpl
Pororiipus, 15x13mm, rst, 1kpl
0,70 €
-40%
Uusi
Hasulith strassiliima, 20ml, 1kpl
2,82 € 4,70 €
Uusi
Helmimatto, 23x30cm, beige, 1kpl
3,00 €
Uusi
Helmimatto, 23x30cm, harmaa, 1kpl
3,00 €
Uusi
Silikonihelmi pingviini, 26x25mm, minttu, 1kpl
Silikonihelmi pingviini, 26x25mm, minttu, 1kpl
Uusi
Silikonihelmi ruusu, 21mm, turkoosi, 1kpl
Silikonihelmi ruusu, 21mm, turkoosi, 1kpl
0,60 €
Uusi
Silikonihelmi eläinkuvio, 12mm, kuvio, 1kpl
Silikonihelmi eläinkuvio, 12mm, kuvio, 1kpl
Uusi
Silikonihelmi, 12mm, viininpunainen, 1kpl
Silikonihelmi, 12mm, viininpunainen, 1kpl
0,20 €
Uusi
Silikonihelmi, 12mm, valkoinen/kuvio, 1kpl
Silikonihelmi, 12mm, valkoinen/kuvio, 1kpl
Uusi
Puuhelmi, 20mm, ruskea, 1kpl
Puuhelmi, 20mm, ruskea, 1kpl
0,20 €
Uusi
Puuhelmi, 12mm, ruskea, 1kpl
Puuhelmi, 12mm, ruskea, 1kpl
0,15 €
Uusi
Puuhelmi, 20mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Puuhelmi, 20mm, vaaleanpunainen, 1kpl
0,20 €
Uusi
Puuhelmi, 20mm, tummankeltainen, 1kpl
Puuhelmi, 20mm, tummankeltainen, 1kpl
0,20 €
Uusi
Shamballa pandora helmi, 12x7mm, kirkas, 1kpl
Shamballa pandora helmi, 12x7mm, kirkas, 1kpl
Uusi
Metallihelmi, 18mm, kirkashopea, 1kpl
Metallihelmi, 18mm, kirkashopea, 1kpl
0,60 €
Uusi
Lasihelmi foilattu, 12mm, turkoosi, 4kpl
1,20 €
Uusi
Lasihelmi peura, 10mm, valkoinen, 10kpl
Lasihelmi peura, 10mm, valkoinen, 10kpl
1,35 €
Uusi
Heijastava helmi, 30x10mm, turkoosi, 1kpl
Heijastava helmi, 30x10mm, turkoosi, 1kpl
0,45 €
Uusi
Fimohelmi hedelmä, 10mm, mixsetti, 20kpl
Fimohelmi hedelmä, 10mm, mixsetti, 20kpl
1,60 €
Uusi
Akryylihelmi kukka, 29x27x8mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi kukka, 29x27x8mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Akryylihelmi, 4mm, ab mixsetti, 50kpl
Akryylihelmi, 4mm, ab mixsetti, 50kpl
0,50 €
Uusi
Akryylihelmi pandora, 14x9mm, kukka, 1kpl
Akryylihelmi pandora, 14x9mm, kukka, 1kpl
0,40 €
Uusi
Akryylihelmi pandora, 14x9mm, ruskea, 1kpl
Akryylihelmi pandora, 14x9mm, ruskea, 1kpl
Uusi
Akryylihelmi kierre, 8mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi kierre, 8mm, mixsetti, 20kpl
0,60 €
Uusi
Akryylihelmi, 9x6mm, ab mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi, 9x6mm, ab mixsetti, 20kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi ruusu, 8mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi ruusu, 8mm, mixsetti, 20kpl
0,60 €
Uusi
Akryylihelmi, 8mm, musta, 20kpl
Akryylihelmi, 8mm, musta, 20kpl
0,60 €
Uusi
Akryylihelmi särö, 14x13mm, kirkas, 10kpl
Akryylihelmi särö, 14x13mm, kirkas, 10kpl
Uusi
Akryylihelmi, 10x8mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi, 10x8mm, mixsetti, 20kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi ovaali, 12x8mm, musta, 10kpl
Akryylihelmi ovaali, 12x8mm, musta, 10kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi raidat, 10mm, ruskea, 20kpl
Akryylihelmi raidat, 10mm, ruskea, 20kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi kukka, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi kukka, 12mm, mixsetti, 10kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi raita, 10mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi raita, 10mm, mixsetti, 20kpl
1,00 €