Tämän verkkokaupan tuotteita myy Sparkjoy, Y-tunnus 3143749-1

Asioidakseen verkkokaupassa asiakkaan on oltava vähintään 16-vuotias. Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Luotto-ostojen ikäraja on 18 vuotta.

Tuotteet myydään kuluttaja- sekä yritysasiakkaille Suomeen. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteiden hoitamiseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai kolmansille osapuolille. Tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.07.2020 alkaen. Pidätän oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätän oikeuden muuttaa hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Sparkjoy ei ole vastuussa tuotteiden värin/kiillon ja kosteuden kestosta. Katso tarkemmat tiedot korujen hoidosta. Joskus värit saattavat vaihdella eri toimituserien välillä. Kaikki helmet ei välttämättä kestä kosteutta ja väri voi haalistua. Varastosaldot päivittyvät aina sitä mukaan, kun osia on varattu. Jos tuote loppuu, poistuu myös tuote myynnistä.


PANKKIMAKSUT:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


LUOTTOKORTTIMAKSUT:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


MOBIILIMAKSUTAVAT:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivo käyttöehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla. MobilePayn maksuehdot

Siirto: Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot [PDF] | Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]


LASKU- JA OSAMAKSUTAVAT:

Lasku- ja osamaksupalvelua Paytrail oyj:n kautta tarjoaa Walley. 

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Alisa yrityslasku:

Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää.

Alisa Yrityslasku lyhyesti

 • Sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen. Ostoksen minimisumma on 5 euroa.
 • Tarjoaa 14-60 päivää korotonta maksuaikaa
 • Turvallinen ja mutkaton vaihtoehto yrityksille. Ei sisällä piilokuluja eikä edellytä erillisten dokumenttien toimittamista
 • Kauppiaalle maksutapa on riskitön: kauppias saa rahat normaalin tilityssyklin mukaisesti, ja Alisa Pankki hoitaa laskutuksen yrityksen suuntaan.

Alisa Yrityslaskun kustannukset

 • Yritykselle tulee maksettavaksi Alisa Yrityslaskun laskutuslisä, joka on riippuvainen valitusta maksuajasta:
  • 14 päivää  9,90 €
  • 30 päivää 19,90€
  • 60 päivää 29,90€


MAKSUPALVELUTARJOAJA:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 


------------------------


Payment Service Provider:

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7
 

------------------------


Betalningsförmedlare:

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSAIKA:

Kaikkiin yli 50€:n ostoksiin ilmaiset toimituskulut. 


Posti Pikkupaketti 4,80€, toimitetaan saajan postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana pääsääntöisesti 2-3 arkipäivän kuluessa. Pikkupaketissa on kevytseuranta, eli lähetysten seurannasta näkee milloin paketti on Postin prosessissa.


Posti Postipaketti 6,90€, toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin tai postin toimipisteeseen. Postipaketti on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla ja Postin mobiilisovelluksella, mikäli se on vastaanottajalla käytössä.


Valittavana on myös pikatoimitus. Pikatoimitus käsitellään ja lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksesta. Hinta 14,90€. Pikatoimitus postitetaan postipakettina.


Olen valinnut luotettavimmaksi lähettää paketit postin palveluita käyttäen. Muistathan muokata asiakastietoihisi myös mahdollisen osoitteen muutoksen.


LISÄTILAUS

Voit lisätä tuotteita aiemmin tekemääsi tilaukseen, jos sitä ei ole vielä lähetetty. Ota yhtettä asiakaspalveluun, josta saat alennuskoodin lisätilaukselle. Tee normaalisti uusi tilaus, lisää koodi alennuskoodi kenttään ja postikulut alentuvat pois. Yhdistämme tilaukset ja postitamme ne samaan aikaan. 


PALAUTUS:

Kuluttajana sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa/palauttaa tilaus ilmoittamalla siitä meille viimeistään 14 päivän sisällä saatuasi tuotteet.

Hygieniasyistä et voi palauttaa mitään ihoa lävistäviä tuotteita.

Palautusoikeutta ei ole myöskään määrämittaan myydyissä tuotteissa. Esim. nauhat, ketjut ja vaijerit.

Ilmoita mahdollisimman pian jos olet saanut väärän tuotteen/tuotteet tai jos tuote on vaurioitunut.

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postiin. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta.

Palautettava tuote/tuotteet on palautettava viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen jättämisestä.

Tuote/tuotteet on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja huolellisesti pakattuja takaisin lähetystä varten. Pakkaa mukaan myös lähetyslistan kopio, johon olet merkinnyt palautettavan tuotteen/tuotteet. 

Jos palautettua tuotetta on käytetty on myyjällä oikeus periä arvonalennus tuotteesta.

Säilytäthän postista saadun palautuskuitin, josta näkee määräajan sisällä olevan palautuksen, mahdollisia myöhempiä käsittelyjä varten.

Palautus- ja kuljetuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, kuitenkin laatuvirheestä tai väärin toimitetusta tuotteesta maksamme palautuskulut. Jos peruutat tilauksen mikä on jo ehtinyt lähteä kuljetukseen on palautuskustannus asiakkaan vastuulla. Mikäli tilauksessa on puutteita olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korunosia.fi.

Peruutetun tilauksen maksu palautuu asiakkaalle, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Palautuksen maksajana näkyy Paytrail oyj. Maksun palautuksessa voi olla muutaman päivän viive.


Postin hinnasto yleisille postitusvaihtoehdoille. Suosituimmat kotimaan pakettikoot | Postimerkit


Palautusosoite:

Sparkjoy

Vanha valtatie 185 as5 

04500 Kellokoski ASIAKASPALVELU:

Mikäli tilauksen teossa, toimituksessa on ongelmia tai haluat reklamoida olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Autamme mielellämme kaikissa tilaukseen tai korunosiin liittyvissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä.

asiakaspalvelu@korunosia.fi

Teitä palvelee ilolla: Korunosia.fi -Minna Kotiranta


Uutuudet
Uusi
Fimohelmi kuvio, 5-7mm, mixsetti, 20kpl
Fimohelmi kuvio, 5-7mm, mixsetti, 20kpl
1,60 €
Uusi
Akryylihelmi putki, 8x7.5mm, hopea, 20kpl
Akryylihelmi putki, 8x7.5mm, hopea, 20kpl
0,95 €
Uusi
Akryylihelmi fasetoitu, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi fasetoitu, 12mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Akryylihelmi nalle, 12x8mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi nalle, 12x8mm, mixsetti, 20kpl
Uusi
Akryylihelmi, 8mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi, 8mm, mixsetti, 20kpl
0,60 €
Uusi
Akryylihelmi fasetoitu, 4mm, moniväri, 50kpl
Akryylihelmi fasetoitu, 4mm, moniväri, 50kpl
Uusi
Silikonihelmi norsu, 22x28mm, harmaa, 1kpl
Silikonihelmi norsu, 22x28mm, harmaa, 1kpl
Uusi
Silikonihelmi siili, 28x24mm, moniväri, 1kpl
Silikonihelmi siili, 28x24mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Silikonihelmi pupu, 28x24mm, moniväri, 1kpl
Silikonihelmi pupu, 28x24mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Kuvioriipus akryyli, 37x25mm, mixsetti, 10kpl
Kuvioriipus akryyli, 37x25mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Lehtiriipus akryyli, 41x19mm, mixsetti, 10kpl
Lehtiriipus akryyli, 41x19mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Lehtiriipus akryyli, 29x16mm, mixsetti, 10kpl
Lehtiriipus akryyli, 29x16mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Lehtiriipus akryyli, 30x19mm, mixsetti, 10kpl
Lehtiriipus akryyli, 30x19mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Lehtiriipus akryyli, 36x17mm, mixsetti, 10kpl
Lehtiriipus akryyli, 36x17mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Kahvikuppiriipus, 26x19mm, kromi, 1kpl
Kahvikuppiriipus, 26x19mm, kromi, 1kpl
0,45 €
Uusi
Jäätelöriipus, 26x13mm, keltainen, 1kpl
Jäätelöriipus, 26x13mm, keltainen, 1kpl
Uusi
Jäätelöriipus, 26x13mm, oranssi, 1kpl
Jäätelöriipus, 26x13mm, oranssi, 1kpl
0,65 €
Uusi
Hedelmäjuomariipus, 25x11mm, moniväri, 1kpl
Hedelmäjuomariipus, 25x11mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Omenariipus, 15x12mm, punainen, 1kpl
Omenariipus, 15x12mm, punainen, 1kpl
0,40 €
Uusi
Jäätelöriipus, 37x14mm, moniväri, 1kpl
Jäätelöriipus, 37x14mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Kuppikakkuriipus, 19x18mm, moniväri, 1kpl
Kuppikakkuriipus, 19x18mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Jäätelöriipus, 19x7mm, kulta, 1kpl
Jäätelöriipus, 19x7mm, kulta, 1kpl
0,25 €
Uusi
Jäätelöriipus, 23x11mm, moniväri, 1kpl
Jäätelöriipus, 23x11mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Jäätelöriipus, 23x11mm, moniväri, 1kpl
Jäätelöriipus, 23x11mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Jäätelöriipus, 27x10mm, moniväri, 1kpl
Jäätelöriipus, 27x10mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Jäätelöriipus, 25x12mm, moniväri, 1kpl
Jäätelöriipus, 25x12mm, moniväri, 1kpl
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, kromi, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, kromi, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, fuksia, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, fuksia, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, vihreä, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, vihreä, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, liila, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, liila, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, valkoinen, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, valkoinen, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, keltainen, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, keltainen, 1kpl
0,75 €
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, vaaleanpunainen, 1kpl
Uusi
Lehtiriipus, 38x23mm, oranssi, 1kpl
Lehtiriipus, 38x23mm, oranssi, 1kpl
0,75 €
Uusi
Tekomokka nauha glitter, 3x1.4mm, kulta, 1m
Tekomokka nauha glitter, 3x1.4mm, kulta, 1m
Uusi
Tekomokka nauha glitter, 3x1.4mm, hopea, 1m
Tekomokka nauha glitter, 3x1.4mm, hopea, 1m
Uusi
Vahattu nyöri, 1.5mm, musta, 1m
Vahattu nyöri, 1.5mm, musta, 1m
0,25 €
Uusi
Satiininyöri, 1.5mm, tummanruskea, 1m
Satiininyöri, 1.5mm, tummanruskea, 1m
0,25 €
Uusi
Satiininyöri, 1.5mm, punainen, 1m
Satiininyöri, 1.5mm, punainen, 1m
0,25 €
Uusi
Satiininyöri, 1.5mm, okra, 1m
Satiininyöri, 1.5mm, okra, 1m
0,25 €
Uusi
Vahattu nauha, 1mm, sininen, 1m
Vahattu nauha, 1mm, sininen, 1m
0,10 €
Uusi
Vahattu nauha, 1mm, tummansininen, 1m
Vahattu nauha, 1mm, tummansininen, 1m
0,10 €
Uusi
Vahattu nauha, 1mm, punainen, 1m
Vahattu nauha, 1mm, punainen, 1m
0,10 €
Uusi
Vahattu nauha, 1mm, oranssi, 1m
Vahattu nauha, 1mm, oranssi, 1m
0,10 €
Uusi
Vaijerinsuoja, 4x4mm, kromi, 20kpl
0,70 €
Uusi
Katkaisupihdit, 12x9cm, sininen, 1kpl
Katkaisupihdit, 12x9cm, sininen, 1kpl
14,90 €
Uusi
Vaijeri, 0.45mm, rst, 50m
Vaijeri, 0.45mm, rst, 50m
4,50 €
Uusi
Vaijeri, 0.38mm, rst, 50m
Vaijeri, 0.38mm, rst, 50m
4,50 €
Uusi
Kuparilanka, 0.4mm, ruskea/ruusukulta, 5m
Kuparilanka, 0.4mm, ruskea/ruusukulta, 5m
1,10 €
Uusi
Joustolanka, 0.8mm, valkoinen, 10m
Joustolanka, 0.8mm, valkoinen, 10m
1,20 €
Uusi
Linkki kolmio, 24x27x0.8mm, umpi, kulta, 1kpl
Linkki kolmio, 24x27x0.8mm, umpi, kulta, 1kpl
Uusi
Linkki kolmio, 13x15x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Linkki kolmio, 13x15x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Uusi
Linkki ympyrä, 20x0.8mm, umpi, kromi, 1kpl
Linkki ympyrä, 20x0.8mm, umpi, kromi, 1kpl
Uusi
Linkki ympyrä, 14x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Linkki ympyrä, 14x1mm, umpi, kulta, 10kpl
Uusi
Välirengas, 12x1mm, avattava, rst, 20kpl
Välirengas, 12x1mm, avattava, rst, 20kpl
1,60 €
Uusi
Linkki ympyrä, 12x1mm, umpi, kulta, 20kpl
Linkki ympyrä, 12x1mm, umpi, kulta, 20kpl
Uusi
Linkki ympyrä, 10x1mm, umpi, kulta, 20kpl
Linkki ympyrä, 10x1mm, umpi, kulta, 20kpl
Uusi
Välirengas, 9x0.8mm, avattava, rst, 20kpl
Välirengas, 9x0.8mm, avattava, rst, 20kpl
Uusi
Välirengas, 8x0.7mm, avattava, pronssi, 50kpl
Välirengas, 8x0.7mm, avattava, pronssi, 50kpl
Uusi
Välirengas, 7x0.7mm, avattava, kupari, 50kpl
Välirengas, 7x0.7mm, avattava, kupari, 50kpl
Uusi
Välirengas, 7x0.8mm, avattava, pronssi, 50kpl
Välirengas, 7x0.8mm, avattava, pronssi, 50kpl
Uusi
Välirengas, 4x0.8mm, avattava, kulta, 100kpl
Välirengas, 4x0.8mm, avattava, kulta, 100kpl
Uusi
Välirengas, 3x0.6mm, avattava, kulta, 100kpl
Välirengas, 3x0.6mm, avattava, kulta, 100kpl
Uusi
Akryylihelmi kivi, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi kivi, 12mm, mixsetti, 10kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi, 12mm, mixsetti, 10kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi huurre, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi huurre, 12mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Akryylihelmi kuvio, 12mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi kuvio, 12mm, mixsetti, 10kpl
1,00 €
Uusi
Akryylihelmi, 10mm, mixsetti 20kpl
Akryylihelmi, 10mm, mixsetti 20kpl
1,20 €
Uusi
Akryylihelmi pastelli, 10mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi pastelli, 10mm, mixsetti, 20kpl
Uusi
Akryylihelmi ovaali, 11x9x6mm, mixsetti, 10kpl
Akryylihelmi ovaali, 11x9x6mm, mixsetti, 10kpl
Uusi
Akryylihelmi pastelli, 8mm, mix setti, 20kpl
Akryylihelmi pastelli, 8mm, mix setti, 20kpl
Uusi
Akryylihelmi kivi, 6mm, mix setti, 20kpl
Akryylihelmi kivi, 6mm, mix setti, 20kpl
0,35 €
Uusi
Akryylihelmi helmiäinen, 6mm, mixsetti, 20kpl
Akryylihelmi helmiäinen, 6mm, mixsetti, 20kpl
Uusi
Helmikehys pannu, 20x24mm, kromi, 1kpl
Helmikehys pannu, 20x24mm, kromi, 1kpl
0,30 €
Uusi
Helmikehys hamsa, 16x13mm, kromi, 1kpl
Helmikehys hamsa, 16x13mm, kromi, 1kpl
0,25 €